NUNS osudio vređanje urednika

NUNS je osudio danas uvredljivo ponašanje donedavnog predsednika Nacionalnog saveta Albanaca Galipa Bećirija prema uredniku RTV Preševo Hasanu Hasaniju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 27.11.2014.

12:00

Default images

Nezavisno udruženje novinara pozvalo je Nacionalni savet Albanaca da se javno ogradi od uvreda koje je Bećiri uputio Hasaniju i time pokaže da svim novinarima garantuje slobodu i ravnopravne uslove rada.

NUNS je u saopštenju naveo da je Hasani obavestio svoje novinarsko udruženje (NUNS) o ružnom incidentu koji se dogodio juče u kancelariji Nacionalnog saveta Albanaca u Bujanovcu, u toku primopredaje dužnosti između starog i novog predsednika tog tela.

Galip Bećeri je izgovorio niz uvreda na račun urednika RTV Preševo Hasana Hasanija i to veoma glasno tako da su to jasno čuli i novinari koji su stajali ispred kancelarije i čekali konferenciju za novinare.

Nešto kasnije, na pitanje novinara da objasni zašto je vređao urednika RTV Preševo Bećiri je prvo negirao da je uvrede izrekao, a onda, nakon upozorenja da su ga izveštači snimili, upitao: "Da vi niste špijuni?".

Novinari su odgovorili da samo odgovorno rade svoj posao, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: