SAD: Snežna oluja "zarobila" avione

Više od 3.000 avio-letova je otkazano ili pomereno na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država, gde besni snežna oluja, uz ledenu kišu i sneg.

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

21:39

Default images

Nevreme je, uoči velikog praznika Dana zahvalnosti, kada se očekuju velike gužve, zahvatilo Boston, Filadelfiju, Njujork i Vašington, a meteorolozi predviđaju haos za putnike duž istočne američke obale od Karoline do Nove Engleske.

Foto: Beta/AP
Moglo bi da bude i zastoja na putevima, jer Američko automobilsko udruženje predviđa da će tokom praznika 46,3 miliona ljudi putovati 80 kilometara ili više, većina automobilom, i da bi loše vreme moglo da izazove probleme na putevima.
Foto: Beta/AP
Do srede po podne 597 letova je otkazano, a 2.537 letova odloženo, a aerodromi koji su najviše trpeli bili su oni u Filadelfiji, Njuarku u Nju Džersiju i Lagardija u Njujorku.
Foto: Beta/AP
Dan zahvalnosti se svake godine slavi četvrtog četvrtka u novembru. Ovaj praznik su prihvatili svi, ma odakle su i kada su stigli u Ameriku, a slavi se uz pečenu ćurku i mnogo hrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: