Šefovi policija regiona danas u BG

Danas se održava Generalna skupština Asocijacije šefova policija Jugoistočne Evrope (SEPKE), čiji je cilj saradnja u borba protiv organizovanog kriminala.

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

00:59

Default images

Na otvaranju skupa u Beogradu govoriće ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Sefanović, najavilo je srpsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Učesnicima generalne skupštine obratiće se i direktor srpske policije Milorad Veljović i direktor Savezne kriminalističke policije Austrije Franc Lang.

SEPKE okuplja šefove policija zemalja Jugoistočne Evrope, koji zajednički rade na sagledavanju strateških problema sa kojima se države članice susreću u borbi protiv kriminala.

Cilj te asocijacije je i trasiranje puteva za kvalitetnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala i korupcije, kao i drugih krivičnih dela.

Asocijaciju čine Albanija, Bugarska, Federacija BiH, Republika Srpska, Moldavija, Rumunija, Hrvatska, Crna Gora i Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: