Vučić se mnogima na Zapadu ne sviđa

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da se premijer Vučić "mnogima sa Zapada ne sviđa" jer ima 50 odsto glasova i što zbog toga može da iznosi svoje stavove.

Izvor: Beta

Sreda, 26.11.2014.

22:58

Default images

"Za njih bi bio bolji neko sa podrškom 15 ili 20 procenata glasača, koga bi stalno ucenjivali izborima", rekao je Vulin "Večernjim novostima".

Vulin je naveo da je izneo svoje lično mišljenje kada je rekao da SAD preko predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja ruši Vučića.

"Očekujem da ćemo (na sednici Vlade) razgovarati da vidimo šta nam se dešava i možemo li da utičemo na te procese. Spoljna politika Srbije je dobra, ali je treba izoštriti i reagovati kada nešto nije u skladu sa našim interesima i diplomatijom", rekao je Vulin.

On je ponovio stav da sankcije Rusiji nisu srpski interes, jer "niko nam neće nadoknaditi izgubljene pare, a zaštitićemo odnose s velikom silom".

"Znamo naše obaveze, hoćemo u EU, ali kad postanemo članovi usaglašavaćemo stavove. Sad još imamo samostalnu politiku", naveo je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

200 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: