Sa pasošem Kosova ne može u Srbiju

Nebojša Stefanović izjavio je danas da neće biti moguće da se sa pasošem takozvane države Kosovo prelazi administrativna linija među Srbije i južne pokrajine.

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

15:43

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Stefanović je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost rekao i da Beograd ispunjava sve obaveze iz Briselskog sporazma u vezi sa administrativnim prelazima.

On je, odgovarajući na pitanje poslanika Marka Đurišća o toj temi, rekao da se MUP, u okviru svoje nadležnosti, trudi da olakaša promet robe i ljudi preko administativne linije uz sever Kosova i Metohije.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja poslanika Zorana Živkovića, rekao da policija ne vodi istragu u vezi odgovornosi bilo koga iz državnih organa zbog eventulanih propusta tokom majskih poplava.

On je dodao i da će, ukoliko bude podneta krivična prijava ili bude bilo kakvih indicija da je došlo do propusta, sve biti provereno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: