Turska: Dva tima traže ubicu

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, izjavio je turski ministar policije Efkan Ala.

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.11.2014.

15:11

Default images

Turski ministar je o toku istrage obavestio ministra policije Srbije Nebojšu Stefanovića. On je rekao da je turska policija skinula snimke sa 25 sigurnosnih kamera koje se nalaze u blizini mesta ubistva i da se istovremeno uzimaju izjave osoba koje bi mogle da identifikuju izvršioca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Ala je izjavio saučešće porodici ubijenog Ivkovića, kao i Republici Srbiji, i dodao da će njihova policija pokušati u što kraćem roku da pronađe počinioca, navodi se u saopštenju.

Turski ministar "obavestio je Stefanovića da je njihova policija oformila dva posebna tima za otkrivanje počinioca zločina nad srpskim državljaninom".

Stefanović je rekao da je, zbog dobrih odnosa dve zemlje, veoma važno da se u najkraćem roku privede pravdi počinilac ovog brutalnog krivičnog dela, "jer je to interes srpske javnosti i države".

On je izrazio zahvalnost turskom kolegi zato što se lično zainteresovao za slučaj i istakao da će se komunikacija dvojice ministara nastaviti, jer Srbija želi da dobije sve informacije koje se tiču istrage.

Ivanović je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gde je došao da posmatra košarkašku utakmicu beogradske Crvene zvezde i Galatasaraja.

Preminuo je od uboda nožem, sahranjen je juče na Bežanijskom gorblju, a ubica još nije otkriven.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: