Sarajevo: Izboli putnike u tramvaju

Dva napadača nasrnula su na putnike jednog tramvaja u Sarajevu, i nožem povredila tri osobe, javlja portal Klix.ba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

09:35

Default images

Jedna od povređenih osoba je zadobila kontuzije po telu, javlja ovaj portal.

Kako je za Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, četiri osobe su povređene oko 21:30, a zbog napada na njih uhapšene su dve osobe.

Navodno, do incidenta je došlo dok je tramvaj bio u Ulici Džemala Bijedića, na potezu od Nedžarića do Stupa. Kako nezvanično saznaje Kliks, dve osobe su u vidno pijanom stanju nasrnule na putnike u tramvaju.

Povređeni su prevezeni na Klinički centar u Sarajevu, gde su im konstatovane lakše povrede.

"Četiri pacijenta su primljena na KUM i konstatovano je da imalu lakše povrede. Tri osobe su zadobile povrede po rukama u vidu posekotina, dok je jedna osoba zadobila kontuzije. Svi su pušteni na kućno lečenje", kazala je za Klix.ba Muamera Šhić, glasnogovornica KCUS-a.

Policija je nakon incidenta identifikovala napadače na putnike i pronašla 21-godišnjeg S. A. i 22-godišnjeg M. A., te ih privela zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: