KV: Osumnjičen za napade nožem

Kraljevačka policija uhapsila je mladića od 21 godinu za koga se sumnja da je nožem povredio dva maloletnika i napao taksistu u tom gradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

12:24

Default images

Kraljevačka policija saopštila je da je rasvetlila tri krivična dela ubistva u pokušaju, izvršena 2. novembra 2014. godine u tom gradu.

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, nakon tronedeljne potrage, policija je uhapsila N.D. (21) iz Kraljeva, zbog osnova sumnje da je izvršio pomenuta krivična dela.

Sumnja se da je N.D, u posleponoćnim satima, u Ulici hajduk Veljkovoj u parku kod Doma društvenih organizacija, nožem naneo povrede dvojici maloletnika iz Kraljeva, a zatim u Ulici IV kraljevački bataljon, na obližnjoj taksi stanici, nožem pokušao da ubode taksistu.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu je, na predlog zamenika Višeg javnog tužioca, nakon saslušanja, osumnjičenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: