"Šešelj najviše odgovara Vučiću"

Lider SRS Vojislav Šešelj će najviše odgovarati premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i ostalima iz "te porodice iz devedesetih", kaže predsednik DS Bojan Pajtić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

10:33

Default images

Kako je dodao, Šešelj neće doneti ništa dobro Srbiji.

"Kada vlast ne dozvoljava da u medijima bude kritike njenog rada, Šešelj će s teorijama zavere najviše odgovarati Vučiću i ostalima iz te 'porodice iz devedesetih', jer će javnosti nametati bavljenje njihovim unutarporodičnim svađama i spletkama, a ne konkretnim problemima", kaže Pajtić za Naše novine.

On je istakao da je dolazak lidera SRS samo podigao na viši nivo atmosferu straha i nasilja.

"Čovek kome je drago što je Zoran Đinđić ubijen, koji samo govori u terminima 'izdajnika', 'otpadnika', neće doneti ništa dobro Srbiji ni njenom političkom životu", dodao je predsednik DS.

Po njegovim rečima, vlade u kojima je u protekle skoro tri godine bio Aleksandar Vučić, nisu ništa uradile za građane, jer nisu sposobne za to.

Pajtić je odbacio tvrdnje da unutar Demokratske stranke ima raskola i najavio da radi na formiranju "vlade iz senke" koja će ponuditi najbolja rešenja za izlazak iz krize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: