Klovnovi napadaju u Švajcarskoj

Posle talasa zlih klovnova u Francuskoj, tri tinejdžera s maskama klovna, napala su i povredila jednog prolaznika u Frauenfeldu, gradu u Švajcarskoj.

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

09:07

Default images

Trojica mladića uzrasta od 16 i 17 godina, u petak uveče su jednog 18-godišnjaka udarila palicom i povredila mu ruku, saopštila je policija Kantona Turgau.

Mladić je obavestio policiju koja je našla napadače, a kod njih motornu testeru, dve palice, nož i suzavac.

Pošto su maloletni, napadači su dati pod strogi nadzor roditelja, a policija će obavestiti pravosudni sistem za maloletnike.

Motivi maloletnih napadača nisu jasni, saopštila je policija koja nastavlja istragu.

U oktobru, mnogi lažni klovnovi, neki i naoružani, u Francuskoj su izazvali paniku nizom napada što je predsednika jedne opštine navelo da zabrani nošenje kostima klovna na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: