Vozaču BMW pritvor do 30 dana

Vozaču BMW-a D.J. (19) određen je pritvor do 30 dana, nakon saobraćajne nesreće na beogradskoj Adi Huji u kojoj je poginulo troje njegovih prijatelja.

Izvor: Blic, Tanjug

Nedelja, 23.11.2014.

19:21

Default images

D.J. je saslušan u Višem tužilaštvu, a pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda na predlog Tužilaštva.

Sudija za prethodni postupak, na predlog tužioca, odredio je pritvor Jovanoviću zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da ometa postupak uticanjem na svedoke, te da bi mogao da ponovi krivično delo, rekla je Tanjugu portparol Višeg suda Branislava Puzić.

Pritvor mu je određen i zbog visine propisane kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret, a koje je više od 10 godina zatvora, "a težina i posledice krivičnog dela su dovele do uznemirenja javnosti", dodala je Puzić.

Saobraćajna nesreća se desila u subotu, rano ujutro, kada je D.J. vozeći "BMW" uleteo u Dunav na prilazu kod restorana “Carska ohota” na Adi Huji.

Iz potopljenog automobila uspelo je da se spasi još dvoje njegovih prijatelja, dok ih se troje stradalo. Jedan od nastradalih umro je u gepeku automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: