SNS: DS optužbama vređa građane

Novosadski odbor SNS saopštio je da DS vređa građane kad optužuje za prekrajanje izborne volje birača ucenama, pritiscima i kupovinom odbornika i poslanika.

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

18:54

Default images

Naprednjaci navode da su se funkcioneri DS, dok su bili na vlasti, toliko bahato ponašali u skupštinama od kojih su, kako smatraju, napravili "pijace" umesto domova demokratskog odlučivanja demokratski izabranih narodnih predstavnika.

SNS navodi da i danas na pokrajinskom nivou, gde demokrate drže vlast, postoje prelasci poslanika u DS "koji nisu baš logični".

"Podsećanja radi, dve poslanice, jedna iz Nove Srbije Velje Ilića a druga iz PS S Bogoljuba Karića, naprasno zaključuju da im je ipak bliži Bojan Pajtić od Aleksandra Vučića i da im je uz Pajtića bolja budućnost", navode naprednjaci.

SNS smatra da iza pomenutog prelaska u DS ima ipak "nešto više od tog besmislenog verovanja" i pozivaju nadležne državne organe da ispitaju pomenuti slučaj, ali i "brojne prethodne prljave radnje u skupštinama širom Srbije".

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da SNS nastavlja pritiske na poslanike u Skupštini Vojvodine i ne bira sredstva da dođe na vlast u pokrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: