Marković ponovo predsednik JS

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma ponovo je danas jednoglasno izabran na tu funkciju na redovnoj Izbornoj skupštini stranke u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

15:17

Default images

Marković je poručio da je Jedinstvena Srbija državotvorna i domaćinska stranka koja podržava reforme koje sprovodi Vlada Srbije i zalaže se za člansvo zemlje u EU, kao i borbu protiv bele kuge.

Trećoj izbpornoj skupštini su prisustvovali i premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, ministar spoljnih poslova i lider socijalista Ivica Dačić, lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić, brojni ministri i narodni poslanici iz redova vladajuće koalicije.

Skupštini su prosustvovali i ambasdador Rusije Aleksandar Čepurin i brojni prdstavnici diplomatskog kora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: