Ranjen Milan Beko, povrede teške

Biznismen Milan Beko teško je ranjen ispred svoje kuće na Senjaku, a napadač je pobegao. Beko je zadobio teške povrede, opasne po život i operisan je.

Izvor: B92

Petak, 14.11.2014.

17:59

Default images

Beko je nakon operacije prebačen na Odeljenje intenzivne nege u stabilnom, ali teškom stanju. Kako saznajemo, Beko je pogođen s tri hica, dva u stomak i jedan u grudi.

Zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović rekao je da je Beko primljen u 17:30h, da je operacija uspešno završena oko 19:20h, kao i da su prognoze neizvesne.

Javnost će o Bekovom stanju biti obaveštena saopštenjem u 10 časova ujutru. Kako javlja reporter B92, na Beka je pucano kada je dovezen kući s posla, dok je izlazio iz automobila.

Napadač je izašao iz obližnjeg žbunja i ispalio u Beka pet ili šest hitaca, nakon čega se udaljio i pobegao u nepoznatom pravcu.

Vozač je u tom trenutku verovatno spasao Beka, jer je naglo krenuo u rikverc i sklonio ga s linije vatre. Istim vozilom je odmah odvezao Beka u Urgentni centar, gde je on odmah prebačen na operacioni sto.

Hirurg Jovanović je više puta ponovio da su povrede teške i opasne po život i nije želeo da iznosi bilo kakve procene.

U Urgentni centar je, nakon ranjenog Beka, došla njegova porodica, biznismeni Toplica Spasojević i Miodrag Kostić, Milorad Vučelić i Manojlo Vukotić, kao i lider LDP Čedomir Jovanović.
Foto: Tanjug
Veliki broj policajaca je prisutan ispred zgrade Urgentnog centra.

Pojačana policijska kontrola je u celom gradu i na graničnim prelazima, a policija je u potrazi za napadačem odmah blokirala most "Gazela" i saobraćaj je veoma usporen.
Foto: B92
Policija sumnja da su u ranjavanju Milana Beka učestvovale dve osobe, rekao je za RTS načelnik beogradske policije Veselin Milić.

"U pitanju je teško delo ubistvo u pokušaju za koje je nadležno Više tužilaštvo, a policija je preduzela sve mere i radnje da se otkriju izvršilac i pomagači", rekao je on.

Reporter B92 javlja da je pomagač verovatno napadača čekao u automobilu s uključenim motorom u blizini mesta gde je napadnut Beko.

Motivi napada za sada nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: