SNS: Nelegalna rekonstrukcija APV

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena na nelegalan način.

Izvor: B92

Sreda, 05.11.2014.

14:35

Default images

"Rekonstrukcija Pokrajinske vlade izvršena je na najsramniji mogući način u političkoj istoriji Vojvodine i ukazuje da se ceo proces izbora članova vlade ne može smatrati legalnim", piše u saopštenju SNS.

Ta stranka je ocenila da je "posebno interesantan" zajednički politički imenitelj koji je spojio Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Vojislava Šešelja i Bogoljuba Karića, koji se "nesumnjivo ogleda u materijalnom interesu sa jedne strane, i potcenjivanju i poniženju gradjana Vojvodine koji su na izborima ogromnom većinom odbacili
njihovu politiku".

"SNS će nastaviti političku borbu za potpuni probražaj Vojvodine pre svega na ekonomskom polju što podrazumeva odlazak sa vlasti onih koji su najodgovorniji za slom i bankrot svih resursa i fondova sa kojima je Vojvodina raspolagala", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: