Vulin postaje počani građanin KM

Ministar za rad Aleksandar Vulin posetiće sutra Kosovsku Mitrovicu gde će obići niz nadležnih institucija i primiti povelju za počasnog građanina te opštine.

Izvor: Tanjug

Subota, 01.11.2014.

13:51

Default images

Vulin će najpre otvoriti novu zgradu Centra za socijalni rad u Kosovskoj Mitrovici, a potom će obići korisnike socijalne pomoći radno angažovane na uredenju dvorišta crkve Svetog Dimitrija i njenog prilaza zbog predstojecih mitrovdanskih svečanosti, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vulin će posetiti i Filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u Kosovskoj Mitrovici i uručiti ugovore o sprovođenju javnih radova na kojima su angažovane osobe sa invaliditetom.

Sastaće se i sa predsednikom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandrom Spirićem, načelnikom Kosovsko-mitrovačkog okruga, Vasom Jelićem, kao i direktorima Centra za socijalni rad, Filijale NSZ i Filijale PIO u Kosovskoj Mitrovici.

Na kraju posete, Vulin će na Svecanoj akademiji koja će biti organizovana na Fakultetu tehničkih nauka primiti povelju za počasnog građanina Kosovske Mitrovice, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: