BG: Maloletnici prodavali drogu

Članovi kriminalne grupe M. B. (1989) i R. J. (1947) i četiri maloletnika uhapšeni su u Beogradu zbog sumnje da su prodavali drogu i neovlašćeno držali oružje.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

13:37

Default images

Njih su, nakon višemesečnog rada, pripadnici beogradske policije lišili slobode i priveli zbog postojanja osnova sumnje da su na teritoriji Beograda, na Karaburmi, vršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da je M.B., od za sada nepoznatog lica, nabavljao opojnu drogu heroin, odnosio je u stan kod R. J., gde su je prepakivali u manje paketiće i predavali ih osumnjičenim maloletnim licima radi dalje ulične prodaje.

Dosadašnjim radom utvrđeno je da je ova kriminalna grupa dnevno imala oko 50 prodaja krajnjim korisnicima.

Prilikom lišenja slobode pronađeno je i oduzeto oko 60 paketića opojne droge heroin, vagica za elektronsko merenje, jedan pištolj kalibra 6,35 mm, kao i 50.000 dinara.

M.B. i R.J. će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni dežurnom zameniku Višeg javnog tužioca, dok će protiv jednog maloletnog lica biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: