"Oslobodite Šešelja" u Skupštini NS

Odbornici Srpske radikalne stranke u Skupštini grada Novog Sada razvili su veliki transparent "Oslobodite Šešelja".

Izvor: Tanjug

Petak, 31.10.2014.

13:25

Default images

Radikali su pomenuti transparent držali razvijen nekih 15-ak minuta tokom kojih je svih pet odbornika te stranke stajalo pored transparenta, a onda su svi zajedno napustili skupštinsku salu ispred koje su održali vanrednu konferenciju za novinare.

Predsednik Gradskog odbora SRS Novi Sad Đurađ Jakšić rekao je novinarima da su isticanjem transparenta "Oslobodite Šešelja" radikali iskazali svoj revolt i bunt zbog, kako je kazao, "fizičke likvidacije Vojislava Šešelja u kazamatu u Hagu".

Jakšić je rekao i da se radikali neće vraćati na današnju sednicu skupštine.

"Nećemo se vraćati na sednicu skupštine, ne zbog toga što mislimo da je dnevni red nebitan, već što nam je u ovom trenutku najbitnija borba za život i slobodu Vojislava Šešelja", rekao je Jakšić.

Po njegovim rečima, novosadski radikali od 27. oktobra svake večeri organizuju u prostorijama svoje stranke protestna okupljanja, a kako je naglasio, neće prestati sa tim okupljanjima i drugim akcijama sve dok se ne ispune njihovi zahtevi - dok se ne donese odluka o ukidanju pritvora i o bezuslovnom puštanju Šešelja na slobodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: