Prajd CG: Preporuka ministarstvima

Vlada Crne Gore preporučila svim resornim ministarstvima da odrede svoje predstavnike na Paradi ponosa - drugoj po redu u Podgorici, zakazanoj za 2. novembar.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.10.2014.

16:16

Default images

Ministarstvima se, takođe, preporučuje da pokažu jasnu podršku vlade svakome da slobodno izrazi stav, navodi se na Tviter nalogu Vlade Crne Gore.

Šetnja učesnika Prajda će, kako je najavljeno, u nedelju biti održana istom rutom kao i prošle godine, prenosi Radio televizija Crne Gore.

Procena policije je da je trasa od hotela "Crna Gora" do stare zgrade vlade najlakša za obezbeđenje za koje će, kao i lani, biti zaduženo oko 1.800 opremljenih policajaca raspoređenih u pet bezbednosnih prstenova u strogom centru Podgorice, ali i delu grada preko Morače.

Prva Parada ponosa u crnogorskoj prestonici održana je 20. oktobra prošle godine i protekla je u znaku neviđenih policijskih mera i žestokih sukoba policije sa protivnicima Prajda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: