Prijava protiv Hadžihafizbegovića

Sisačko-moslavačka Policijska uprava podnela je krivičnu prijavu protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini.

Izvor: Tanjug

Sreda, 29.10.2014.

21:25

Default images

Prijava je podneta zbog izazivanja saobraćajne nesreće 12. oktobra na autoputu A3, u blizini Novske, u kojoj je poginula Anica Kuduz (63), a dve osobe su povređene.

U saopštenju Sisačko-moslavačke Policijske uprave se navodi da se Hadžihafizbegoviću krivičnom prijavom stavlja na teret da je u trenutku nesreće vozio značajno brže nego što je dopušteno, prenela je agencija Hina.

Opštinski državni tužilac iz Kutine Marija Rukavina je izjavila da će razmotriti krivičnu prijavu i doneti odluku o mogućem podizanju optužnice.

Hadžihafizbegović je na autoputu u Bročicama, u blizini Novske, 12. oktobra oko 20 sati automobilom udario Ankicu Kuduz iz Zagreba, koja je stajala uz zaustavljeni automobil, a od povreda je kasnije umrla u bolnici u Novoj Gradiški.

Nesreća se dogodila na mestu na kojem je dvadesetak minuta ranije nepoznati vozač srušio svetleću i drugu signalizaciju kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmeravan u desnu traku.

To vozilo se nije zaustavilo, a sisačka policija za nepoznatim vozačem, protiv kog je podnela prekršajnu prijavu zbog bega sa mesta nesreće, intenzivno traga.

Hadzihafizbegović, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao, nakon operacije i lečenja u bolnicama u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu se nalazi na kućnom lečenju u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: