Varvarin: Požar u fabrici nameštaja

Veliki požar izbio je oko 19 sati u Fabrici nameštaja Jevtić u Obrežu, kod Varvarina. Povređenih nema.

Izvor: RTS, Tanjug

Sreda, 29.10.2014.

20:32

Default images

Vatrogasne ekipe su na terenu sa pet vozila, a u intervenciji učestvuje 10 vatrogasaca koji intenzivno rade na saniranju požara, koji je, izvesno, naneo veću materijalnu štetu.

"Povređenih nema, požar je veliki, ali je lokalizovan i trenutno se radi na dogašivanju", rekao je za Novosti Vladica Stanković, komandant Vatrogasno - spasilačkog bataljona Kruševac.

RTS javlja da je požar lokalizovan, a izgorelo je 1.300 kvadrata fabrike, dok je rukovodilac proizvodnje naveo da samo šteta u gotovim proizvodima iznosi oko 30.000 evra.

U fabrici radi oko 60 radnika u jednoj smeni, od sedam do 17 sati. U trenutku izbijanja požara srećom niko nije bio u objektu.

Pretpostavlja se da su uzrok požara neispravne instalacije.

Požar je izbio u tapacirnici fabrike, a zatim se proširio i na halu sa gotovim proizvodima.

SR Jevtić postoji od 1990. godine, a osnovna delatnost ove poznate firme je proizvodnja nameštaja i to stolica, stolova i tapaciranog nameštaja, koji se distribuira i u Srbiji, ali i u inostranstvu. Uzrok požara biće poznat nakon uviđaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: