Ponovno prebrojavanje na 125 mesta

Centralna izborna komisija BiH (CIKBiH) naložila je Glavnom centru za brojanje glasova da ponovo prebroji glasove s ukupno 125 biračkih mesta.

Izvor: Beta

Petak, 24.10.2014.

17:27

Default images

Predsednik CIK-a Stjepan Mikić rekao je da se ponovo prebrojavaju glasovi na zahtev glavnog kontrolora.

Mikić je dodao da je CIK uložio mnogo u edukaciju članova biračkih odbora, ali da "očito neko ima neke druge instrukcije i zato dolaze takvi rezultati".

U BiH je na proteklim izborima bilo ukupno 5.401 biračko mesto, a zbog brojnih nepravilnosti i propusta, CIK već nekoliko puta na svojim sednicama donosi odluke o ponovnom prebrojavanju glasova.

Opšti izbori u BiH održani su 12. oktobra. Građani su glasali za Predsedništvo BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH, predsednika i potpredsednike Republike Srpske, Narodnu skupštinu RS i skupštine deset kantona u Federaciji BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: