Šok u CG: Putevi ostali bez znakova

Patrole "Crnagoraputa" bile su šokirane kada su duž crnogorskih magistrala prebrojale da su lopovi za noć uspeli da otkinu i ukradu 111 znakova.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

10:34

Default images

Krađa znakova i tabli dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka, precizira podgorički dnevnik, ali policija još nije uspela da otkrije ko je izveo tu akcija, pišu "Vijesti".

Najviše saobraćajnih znakova nestalo je na potezu puta od Podgorice ka Manastiru Morača, gde su službenici "Crnagoraputa" evidentirali da nedostaje 48 znakova, dok ih je na putu od Cetinja ka Budvi nestalo 30, prema Danilovgradu 10, Petrovcu 23...

Šef nadležne službe Željko Peruničić potvrdio je listu da njihove patrole danima broje pokidane znakove i naglasio da je na taj način napravljena ogromna šteta i ugrožena bezbednost saobraćaja.

"Problem je sada kako ponovo nabaviti i postaviti te znakove. Naša firma je o svemu obavestila policiju, obilazili smo placeve sa sekundarnim otpadom, ali znakove još nismo pronasli, kaže Peruničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: