Ivanjica i dalje bez struje

U Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima otklonjeni su kvarovi na dalekovodima izazvani nevremenom, dok je u Ivanjici još 2.750 domaćinstava bez struje.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.10.2014.

10:14

Default images

Direktor Elektrodistribucije u Ivanjici, Ivan Stanić potvrdio je danas Tanjugu da je na području te opštine 2.750 domaćinstava bez električne energije.

"Bez struje su meštani Belih Voda, Bratljeva, Erčega, Kumanice, Čepova, Šarenika, jednoh dela Lise, Osonice, Maskova, Opaljenika, Stanića i Maskova", precizirao je on. Prema njegovim rečima, sve raspoložive ekipe su na terenu, a u pomoć su pritekle i kolege iz Gornjeg Milanovca, Čačka i Kraljeva.

"Očekujemo dolazak i ekipe iz Kruševca, a trenutno je više od 50 električara na terenu koji pokušavaju da reše probleme", rekao je Stanić.

Direktor je dodao da je situacija veoma ozbiljna, budući da je nevreme izvaljivalo ogromna stabla koja su padala preko dalekovoda, a kvarova ima i na niskom naponu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: