Radikali blokirali mostove u NS

Pristalice i članovi SRS blokirali su dva mosta u Novom Sadu, most Slobode i Petrovaradinsku dugu tražeći da se lider radikala Vojislav Sešelj pusti na slobodu.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.10.2014.

17:33

Default images

Novosadski radikali su pre blokade mostova organizovali protesnu vožnju centralnim gradskim ulicama, a zatim se dugačka kolona automobila sa zastavama SRS podelila u dva dela - jedan koji se uputio ka mostu Sloboda, a drugi ka mostu Petrovaradinska duga.

Radikali su automobilima zaustavili saobraćaj na mostovima i razvili veliki transparent "Oslobodite Šešelja".

Predsednik Gradskog odbora SRS u Novom Sadu Đurađ Jakšić rekao je novinarima da je blokada mostova u Novom Sadu samo početak i da će od sutra početi sa masovnih protestima u celoj Srbiji.

"Od protesta nećemo odustati i nećemo se smiriti sve dok se ne ispuni naš zahtev a to je bezuslovno oslobađanje Vojislava Šešelja iz Haga, kako bi mu se omogućilo da se leči na slobodi", rekao je Jaksić.

On je istakao da će od ponedeljka, 27. oktobra svakodnevno u prostorijama SRS u Novom Sadu biti organizovane različite akcije kojima će radikali iskazivati svoj protest i zahtev za oslobađanje Šešelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: