Čolaković na čelu Hitne pomoći

Odbornici beogradske Skupštine razrešili su i imenovali na današnjoj sednici direktore nekoliko ustanova, a za direktora hitne postavljen je Goran Čolaković.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

14:36

Default images

Odbornici Skupštine grada Beograda razrešili su i imenovali na današnjoj sednici direktore nekoliko preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad, a na mesto direktora Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć imenovali su dosadašnjeg v.d. Gorana Čolakovića.

Na mesto direktora Doma zdravlja „Vračar“ postavljen je dosadašnji v.d. direktora te ustanove Dragan Dašić.

Ratko Vukelić razrešen je vršioca dužnosti direktora biblioteke „Dimitrije Tucović“, a na njegovo mesto imenovana je Jasmina Ivanković.

Na čelo biblioteke „Milutin Bojić“ postavljen je Jovica Krtinić, dosadašnji v.d. direktora te ustanove, dok je na čelo biblioteke „Vlada Aksentijević“ postavljena Ivana Janošević, koja je bila v.d.

Pedagoški muzej ubuduće će voditi Božidar Zejak, umesto dosadašnjeg v.d. direktora Nemanje Antovića.

Suzana Anastasov Marković imenovana je za direktora Centra za kulturu „Sopot“, koja je do sada bila v.d. te ustanove. Centar za kulturu „Grocka“ umesto v.d. Bojana Milosavljevića vodiće Zorica Atić.

Na mesto v.d. direktora Centra za likovno obrazovanje imenovan je Dragan Kićović umesto dosadašnjeg v.d. Vesne Bogunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: