Moskva: Uhapšen vozač mašine

Vozač mašine za čišćenje snega Vladimir Martinenko uhapšen jer je bio pod uticajem alkohola kada se sudario sa francuskim avionom na aerodromu u Moskvi.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.10.2014.

19:00

Default images

Istragom je utvrdjeno da je Martinenko imao količinu alkohola u krvi koja odgovara decilitru vodke i njemu je odredjen pritvor do 21. decembra, prenosi “Raša tudej”.

U vreme kada je avion “falkon” stradalog direktora francuskog energetskog koncerna “Total” Kristofa de Maržerija ubrzavao na pisti za poletanje, Martinenko koji je upravljao čistačem za sneg isprečio mu se na putu što je prouzrokovalo tragediju.

Uprava aerodrome saopštila je ranije da su direktor i njegov zamenik podneli ostavke, kao i da je Tužilaštvo naložilo privodjenje još četiri zaposlena koji bi mogli da doprinesu rasvetljavanju okolnosti tragedije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: