Jagodina: Zapaljena benzinska pumpa

Benzinska pumpa "Knez petrol" zapaljena je jutros oko tri sata na Ribarskom putu na izlazu iz Jagodine prema Svilajncu, požar je ugašen i nema povređenih.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

11:16

Default images

Portparolka Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević izjavila je Tanjugu da je uviđaj u toku i da će se posle njega znati više detalja o uzroku požara.

Na mestu požara, koga obezbeđuje policija, vidi se da je izgoreo jedan aparat za točenje goriva i kamion parkiran između aparata i ulaza u prostorije pumpe i mnogo pene zaostale od intervencije vatrogasaca.

Kako navode mediji, nepoznati napadač je upao u benzisku pumpu i polio objekat benzinom, pa ga zapalio, a radnika pumpe je oterao uz pretnju pištoljem

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: