Pritvor do 30 dana zbog silovanja

Nevenčanim supružnicima D.P. (57) i S.Đ. (50) sud u Pirotu je produžio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili silovanje i pomaganje u silovanju.

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

12:33

Default images

D.P. je osumnjčen da je silovao svoju pastorku D.P. (22), a njena majka S.Đ. da je prikrivala silovanje.

Pritvor je produžen zbog opasnosti da osumnjičeni mogu uticati na svedoka, zbog opasnosti da se ponovi krivično delo, stalnih pretnji supruzi i pastorki i zbog uznemirenja javnosti samom prirodom krivičnog dela, piše u rešenju sudije za prethodni postupak.

Osumnjičeni D.P. iz sela Sukova kod Pirota, tereti se da je tokom minulih godina u više navrata silovao svoju pastorku D.P, a njena majka je sve to odobravala, odnosno napastvovanje svoje kćerke nije prijavila policiji iako je znala za to.

Njoj se stavlja na teret pomaganje u ovom krivičnom delu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: