DSS sa KiM: Vratite dugove stranci

Kosovski odbor DSS pozvao je bivše funkcionere koji su napustili tu partiju da pre bilo kakvih drugih aktivnosti izmire dug stranci.

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

13:19

Default images

U saopštenju je navedeno da dug iznosi oko milion evra i ocenjeno da najave da će nekadašnji članovi DSS-a formirati novu političku stranku za pokrajinski odbor deluju "nesuvislo".

"Pozivi koje bivši lider Vojislav Koštunica upućuje istaknutim članovima Demokratske stranke Srbije, od kojih traži da napuste stranku, u najmanju ruku su neukusni", dodaju u pokrajinskom odboru.

Previranja u DSS-u počela su 12. oktobra nakon što je na izborima za predsednika pobedila Sanda Rašković Ivić.

Dugogodišnji lider DSS-a Vojislav Koštunica potom je napustio stranku uz obrazloženje da se ona odrekla politike neutralnosti, a za njim je izašao jedan deo bivših visokih funkcionera stranke.

Deo njih je najavio osnivanje Državotvornog pokreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: