Priveden zbog silovanja pastorke

Bračni par iz sela Sukovo kod Pirota, priveden zbog sumnje da je očuh godinama silovao pastorku u prisustvu njene majke, potvrđeno RTS-u u pirotskoj policiji.

Izvor: RTS

Utorak, 21.10.2014.

15:25

Default images

Slučaj silovanja prijavile su 22-godišnja devojka, žrtva silovanja i njena tetka. Prema rečima devojke, prvi put je silovana još 2006. godine kada je imala četrnaest godina.

Meštani u selu su u šoku. Kažu da su znali da je osumnjičeni preke naravi, sklon svađama, ali nisu pretpostavili dokle je to išlo. Komšinica uhapšenih Mira Đorić, kaže da joj se nikada nisu javljali, nisu komunicirali sa komšilukom.

Deda silovane devojke Milenko Pejčić, rekao je da mu ćerka i unuka nikada nisu rekle šta im se dešava.

"Da smo znali šta se dešava, mi bismo odmah reagovali i sprečili nasilje. Međutim, mi smo sa zetom prekinuli odnose još pre nekoliko godina, a ćerka i unuka su dolazile kod nas, ali se nisu žalile. Unuka je pre nekoliko dana pobegla iz kuće, otišla kod momka u grad i zatim sve prijavila policiji", ispričao je Milenko.

Bračnom paru je određen pritvor. Istraga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: