Demontirana bomba ispod džipa

Pod jedan džip ruskih tablica na parkingu kod Zoološkog vrta u Beogradu bila je postavljena bomba, koja je u međuvremenu demontirana.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.10.2014.

13:19

Default images

Policija je danas kod Zoološkog vrta u Beogradu blokirala ulicu, jer je pod jedan džip s ruskim registarskim tablicama bila postavljena bomba. Direktor Parking-servisa Andrija Čupković rekao je novinarima da je čovek koji je vozio džip bio s maloletnim detetom i da je primetio nešto čudno kada je hteo da uđe u vozilo.

On je dodao da je vozač to prijavio radnicima Parking-servisa, da je policija odmah blokirala taj deo grada, a specijalne jedinice MUP-a su nakon toga i demontirale bombu.

Odmah su bili evakuisani građani koji su bili u blizini, kao i posetioci Luna-parka na Kalemegdanu, u čijoj je neposrednoj blizini automobil bio parkiran.

Čupković je rekao da bomba nije montirana na parkiralištu ispred Zoološkog vrta već da je bila na kollima još pre dolaska na parking.

Deo ulice u kome je voziloparkirano ograđen je policijskim trakama kako bi se obavio uviđaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: