BG: Mesecima pljačkao sefove banke

Policija je uhapsila S. M. (31) zbog sumnje da je od februara do juna ove godine pljačkao sefove građana u filijali Vojvođanske banke na Novom Beogradu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.10.2014.

12:53

Default images

On je iz sefova odnosio novac, zlatni nakit, satove i druge dragocenosti, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

S. M. je najpre zakupio sef na svoje ime u toj filijali u Bulevaru Mihajla Pupina, kako bi obezbedio sebi bezbedan ulazak u trezor banke.

Nakon registrovanog ulaska, iskoristivši nepažnju službenika banke, uz pomoć šrafcigera uz minimalna oštećenja otvarao je sefove, uzimao celokupan sadržaj, stavljao ga u svoju torbicu, zatvarao vrata sefa i uz propisanu proceduru odjavljivao se kod službenika banke i izlazio iz nje.

Prilikom pretresa stana kod osumnjičenog je pronađena i određena količina droge, navodi se u saopštenju.

On je uz krivičnu prijavu, kojom se tereti za više krivičnih dela teške krađe, priveden Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do jednog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: