MUP: Rasvetljavanje napada u toku

Policijski službenici su saslušali 62 lica, zbog sumnje da su učestvovali u napadu na objekte vlasnika albanske nacionalnosti, a 11 osoba će biti procesuirano.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

22:47

Default images

Kako je za B92 rečeno u Birou za informisanje MUP Srbije policija je utvrdila da je 11, uglavnom mladih osoba, krivo za napade koji su se dogodili proteklih dana.

Ranije je objavljeno da su dvojica 16-godišnjih Novosađana 17. oktobra razbili izlog na novosadskoj pekari Evropa, a za oštećenje pekare u Bečeju okrivljen je 18-godišnjak.

Za oštećenje pekare u Somboru, vlasništvo lica albanske nacionalnosti, istragapokazuje da je izvršilac T. N. (rođ. 1995. god.), i njegovo poligrafsko ispitivanje jeu toku. U vezi ovog događaja vrše se pripreme za dovođenje N.T. (rođ. 1996. god) i obavljanje razgovora sa njim.

Izvršioci napada na dve pekare u Banovcima u vlasništvu Albanaca su B.S. rođen 1996. i D.N. rođen 1990. godine, obojica iz Novih Banovaca, dok se za oštećenje dve pekare u Staroj Pazovi sumnjiče tri lica koja se nalaze na poligrafskom testiranju.

Za ostale događaje u kojima su oštećeni objekti lica albanske nacionalnosti rad nautvrđivanju okolnosti i identifikovanju izvršilaca je u toku, a preduzimaju se intezivne mere kako bi se sprečili novi slični događaji, navedeno je iz Biroa za informisanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: