NS: Srbin vlasnik kamenovane pekare

Pekara "Gozd" u Puškinovoj ulici broj 1 u Novom Sadu, čiji je vlasnik Srbin Borislav Lečić kamenovana je jutros oko 5:30 sati, a tom prilikom je razbijen izlog.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.10.2014.

12:12

Default images

Vlasnik pekare Borislav Lečić rekao je Tanjugu da je napad na pekaru policiji prijavila jedna komšinica koja je čula razbijanje stakla.

"Mi smo u pekaru došli oko 5:55, a na licu mesta već je bila policija", rekao je Lečić Tanjugu i dodao da je zadovoljan brzom reakcijom policije.

Na pitanje da li je tačno da je napadač uhapšen Lečić je rekao da je tu informaciju neko telefonom tokom prepodneva javio radnici u pekari, ali da on o tome nije obavešten.
Foto: Tanjug
"Prema informacijama koje ja imam napadača je snimila sigurnosna kamera koja je postavljena na obližnjem lokalu i to je pomoglo njegovom indentifikovanju, ali ponavljam, to nije informacija koju sam zvanično dobio pa ne mogu sa sigurnošću da potvrdim ili demantujem da je napadač uhapšen", kazao je Lečić.

Vlasnik pekare "Gozd" kaže da ne zna razlog zbog kog mu je kamenovan pomenuti objekat i ujedno dematuje, kako je rekao, "pojedine glasine da se sa nekim zavadio", jer kako je pojasnio, već dugo ima pekaru na toj lokaciji, a ni sa kim od komšija nije u zavadi.
Foto: Tanjug
"Zbog svega ovog osećam gorčinu, ali ne zbog materijalne štete koja i nije revelika, koliko sam razočaran svime što se događa. Mogla je unutra biti radnica ili neko od mušterija i mogli su zadobiti povrede, srećom to se nije desilo jer je pekara i to vreme bila zatvorena", rekao je Lečić.

Juče je u Novom Sadu kamenovana poslastičarnica "Telep", a protekle nedelje na meti su bile pekare "As Pek", "Evropa" i "Vojvođanka", kao i lokal "Baš ćevap". Sumnja se da su ovi napadi bili motivisani albanskim poreklom njihovih vlasnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: