Kesić: Moguće je biti i normalan

Emisija "24 minuta", emitovana u nedelju uveče na TV B92, izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno njen deo o utakmici Srbija-Albanija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:00

Default images

Jedna od tema kojom su se bavili autori emisije Zoran Kesić, Aleksandar Saničanin i ekipa sajta Njuz.net koja je izazvala mnogo reakcija publike bila je prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija i događaji koji su usledili nakon toga.

Fraza "Tviter je goreo" ovoga puta je potpuno istinita, a uz haštag #24minuta stizali su brojni pohvalni komentari.

O gostovanju albanskog novinara Idre Seferija u emisiji najpozitivnije komentare imali su i mediji na albanskom jeziku.

"I strani i naši mediji su primetili ono što smo želeli, a to je da Srbin i Albanac mogu i te kako i da pričaju i da se šale i da budu prijatelji", kaže Zoran Kesić.

On dodaje i da će nastaviti da radi na isti način.

"U naelektrisanoj situaciji u kojoj se nalazimo, dok se i dalje razbijaju pekare albanskih vlasnika, a sastanak dva premijera 'odlaže', mislim da je ovo mali, ali i lep primer da je moguće biti normalan", dodaje Kesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: