"Bez mladih neće biti ni Srbije"

Nenad Borovčanin pozvao je predstavnike vlasti i društva da Nacionalna strategija za mlade bude na vrhu liste prioriteta jer oni predstavljaju budućnost Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.10.2014.

16:57

Default images

"Vreme je da svi u našoj zemlji radimo za omladinu, jer bez učešća ostalih resora, ministarstava, privrede i čitavog društva, nemoguće je sprovesti strategiju za mlade i ostvariti njene ciljeve", izjavio je Državni sekretar za omladinu Nenad Borovčanin na predstavljanju strategije u beogradskom Domu omladine.

On je u razgovoru sa mladima i ostalim učesnicima okruglog stola upozorio da “ako ova strategija ostane samo slovo na papiru, mladi neće videti perspektivu u našoj zemlji, a onda neće biti ni Srbije”.

Nakon što se upoznao sa komentarima i predlozima mladih i njihovih organizacija na radni tekst strategije, Borovčanin je ponovio da je neophodno da ona bude usvojena do kraja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: