Privođenja zbog napada u Vojvodini

U toku je privođenje više lica koja se sumnjiče za pokušaj paljenja garažnog prostora džamije u Subotici i kamenovanja lokala u Novom Sadu.

Izvor: B92, 021.rs

Nedelja, 19.10.2014.

19:59

Default images

Kako 021.rs saznaje, osobe koje su uhapšene su prethodno privedene zbog sumnje da imaju saznanja o incidentima, a nakon saslušanja i poligrafskog testiranja na kojem su pali, stavljene su im lisice na ruke.

Podsetimo, u toku noći u Novom Sadu je kamenovana jedna poslastičarnica, dok je u Subotici bačen Molotovljev koktel na Mudžahir džamiju.

Novosadska policija uhapsila je 18-godišnjeg Bečejca zbog napada na poslastičarnicu u Bečeju čiji je vlasnik meštanin albanske nacionalnosti.

Podmetanje požara na subotičkoj Muhadžir džamiji zabeležile su sigurnosne kamere, a na snimcima se vide dvojica počinilaca.

Direktor policije Milorad Veljović obećao je da će policija vrlo brzo pronaći vinovnike napada na albanske pekare i poslastičarnice u Novom Sadu koje su, takođe, bile mete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: