Beriša: Varvari su pobeđeni

Bivši predsednik i premijer Albanije Salji Beriša napisao je na svom Fejsbuk nalogu "Varvari su pobeđeni", uz slike haosa na stadionu Partizana.

Izvor: B92, indeksonline.net

Sreda, 15.10.2014.

00:11

Default images

Meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo prekinut je zbog toga što je dron sa uvredljivom zastavom leteo iznad terena tokom prvog poluvremena.

Ispostavilo se da je dronom upravljao Olsi Rama, brat aktuelnog albanskog premijera, koji je bio smešten u VIP loži. Zastavu je skinuo Stefan Mitrović, posle čega su ga napali albanski igrači, a sudija je sve aktere poslao u svlačionicu.

Albanski mediji gotovo bez izuzetka podržavaju ponašanje svojih igrača, opisuju incident "veličanstvenim", a Berišina poruka protumačena je u pozitivnom smislu.

Salji Beriša prvi je postkomunistički predsednik Albanije, na dužnosti je bio od 1992. do 1997, a od 2005. do prošle godine bio je premijer te zemlje.

RTK: "Prekinut meč Srbija - Kosovo"

Atmosfera na Kosovu bila je znatno vrelija nego u samoj Albaniji, a to je ponelo i Radio televiziju Kosova.

U krolu sa vestima iz Beograda bilo je potpisano da je "Meč Srbija - Kosovo prekinut iz bezbednosnih razloga".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: