Hapšenja u niškoj klinici zbog mita

Niška policija uhapsila je medicinsku sestru M.M. (1969) iz Niša zbog sumnje da je primila mito, kao i V.J. i S.M. zbog sumnje da su dali mito.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.10.2014.

09:25

Default images

Sumnja se da je M.M., zaposlena u Kliničko bolničkom centru u Nišu, od jedne osobe tražila, a potom i primila novac u iznosu od 13.000 evra i od tog iznosa dala 5.000 evra uhapšenom M.S., zaposlenom u niškom Kliničkom centru, a za sebe zadržala iznos od 8.000 evra kako bi, koristeći svoja poznanstva u zdravstvu, zaposlila rođaku.

M.M. je, takođe, osumnjičena da je od dve osobe tražila, a potom i primila novac u iznosu od 8.000 evra, uz obećanje da će posredovati i omogućiti ostvarivanje prava na invalidsku penziju.

Sumnja se da je V.J. (1964) tokom avgusta i septembra ove godine, dva puta dala novac M.M. u ukupnom iznosu od 3.000 evra, kako bi joj pomogla da ostvari pravo na invalidsku penziju.

Sumnja se da je S.M. tokom aprila i maja ove godine, dva puta dao novac M.M. u ukupnom iznosu od 5000 evra, kako bi mu pomogla da ostvari pravo na invalidsku penziju.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, M. M., V. J. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: