NS: Poslanica SNS prešla u DS

Pokrajinska poslanica iz Srpske napredne stranke, Nada Bodrožić prešla je u poslanički klub "Izbor za bolju Vojvodinu", saopštio je Pokrajinski odbor DS.

Izvor: B92

Petak, 03.10.2014.

16:54

Default images

Bodrožić je iz SNS u DS prešla zbog neslaganja sa merama štednje koje najviše pogađaju upravo najsiromašnije građane, navodi se u saopštenju.

Ona je izabrana za poslanicu u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine na izborima održanim 6. maja 2012. godine, sa izborne liste Pokrenimo Vojvodinu koju su činile SNS, Nova Srbija, Pokret socijalista i PSS.

U skupštini APV je član Odbora za informisanje i odbora za ravnopravnost polova.

Nova Srbija: Primer političke korupcije

Prelazak Nade Bodrožić u Demokratsku stranku očigledan je primer političke korupcije, saopštila je Nova Srbija zahtevajući da se preispitaju okolnosti njenog prelaska.

''Za Demokratsku stranku je opstanak Bojana Pajtića na vlasti u Vojvodini pitanje svih pitanja. Zbog toga je za Novu Srbiju prelazak Nade Bodrožić u DS ogoljeni potez očajnika i očigledan primer političke korupcije'', ocenila je NS povodom prelaska Nade Bodrožić, poslanice vojvođanske partije u poslanički klub "Izbor za bolju Vojvodinu".

Nova Srbija je pozvala državne organe da spreče političku zloupotrebu i korupciju i istraže pod kojim uslovima je pokrajinska poslanica Nada Bodrožić prešla u Demokratsku stranku.

''Odavno je svima jasno da je Demokratska stranka u Vojvodini izgubila svaki legitimitet'', navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: