Vlada o zaštiti uzbunjivača

Vlada Srbije usvojla je Predlog zakona o zaštiti uzbunjivača kojim je predviđena potpuna zaštite osoba koje prijavljuju sumnju na korupciju.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

15:30

Default images

U saopštenju Vlade navodi se da se zaštitom uzbunjivača štiti javni interes, pa se predloženim zakonom otklanjaju mogućnosti da oni trpe štetne posledice i obezbeđuje im se odgovarajuća pravna sugurnost.

Vlada je utvrdila i Državni program obnove elektroenergetskih objekata za distribuciju električne energije oštećenih prilikom poplava, Predlog zakona o zaštiti i korišćenju ribljeg fonda i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma Vlade Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o saradnji u turizmu, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: