"Vidan napredak Srbije na EU putu"

Srbija je ostvarila vidan napredak na putu ka EU,ocenjuju premijer Vučić i opunomoćenik Ministarstva spoljnih poslova Nemačke za JI Evropu,Tursku i zemlje EFTA.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.10.2014.

12:22

Default images

Premijer Vučić je upoznao Ernsta Rajhela sa usvajanjem reformskih zakona i najavio da će Srbija uskoro biti ekonomski uspešna i prosperitetna zemlja.

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, obostrano je konstatovano da je Srbija ostvarila vidan napredak na putu ka EU i izraženo je očekivanje da će proces integracija, iako težak i složen, biti uspešno okončan.

Opunomoćenik Rajhel je pozitivno ocenio ulogu Srbije i premijera Vučića u jačanju regionalne saradnje i unapređenja stabilnosti Jugoistiočne Evrope.

Tema susreta bila je i Konferencija Zapadnog Balkana održana u Berlinu u avgustu ove godine.

Posebno je naglašen značaj potencijalnih infrastrukturnih projekata i osnivanje Asocijacije mladih, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: