Nesreća u fabrici eksploziva

Najmanje tri osobe su povređene u eksploziji u fabrici eksploziva na severoistoku Bugarske, a vlasti strahuju da bi u nesreći moglo da bude i poginulih.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

22:44

Default images

Nesreća se dogodila u privatnoj fabrici u jednom selu, na 145 kilometara severozapadno od Sofije, koja je proizvodila eksploziv za civilnu upotrebu.

Prvu snažnu eksploziju pratilo je više slabijih, a lokalni mediji navode da se zasad ne zna šta se dogodilo sa 16 radnika koji su se nalazili u fabrici pre eksplozije.

"Trenutno nemamo potvrđene informacije o žrtvama jer ne može da se priđe skladištu, ali ne mogu da krijem da očekujemo da će biti poginulih", izjavio je državni sekretar ministarstva Setlozar Lazarov, naveo je Rojters.

U eksploziji su povređene tri žene koje su prebačene u bolnicu. Na mesto nesreće, po nalogu državnog tužioca, upućeni su istražitelji Nacionalne istražne službe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: