Hrvat pretio policiji igračkom

Neimenovani hrvatski državljanin osuđen je na 21 mesec zatvora zbog toga što je pijan gađao pripadnike policije crepovima i pretio igračkom mitraljeza.

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 01.10.2014.

20:52

Default images

Hrvat je sredinom novembra 2012. godine odlučio da samoinicijativno napusti kućni pritvor i da ode u jednu kafanu u neposrednoj blizini stana.

Sa sobom je poneo igračku koja izgleda kao mitraljez, privezao je za potkolenicu i posle nekoliko čačica pića ušao u razgovor oko krize, fašizma i nacizma, prenosi jutarnji.hr.

Ipak, po popijenom piću vratio se u stan, ali je sa otvorenog prozora uzvikivao “Italija kaput“, što je bio znak za dolazak policije koju je on sačekao na krovu zgrade, usput gađajući crepovima.

U vidno pripitom stanju, 46-godišnji Hrvat se sapleo i pao sa šest metara visine, a posle medicinskog zbrinjavanja prosleđen je u pritvor, gde će ostati još 21 mesec, a sve zbog pijanstva, crepova i plastičnog mitraljeza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: