Petoro povređenih u lančanom sudaru

Lančani sudar na Novom obrenovačkom putu, dogodio se večeras oko 22:30 u smeru ka Adi Ciganlji, na oko 200 metara od nadvožnjaka koji vodi ka naselju Žarkovo.

Izvor: Blic

Sreda, 01.10.2014.

00:49

Default images

U lančanom sudaru učestvovala su četiri vozila, javlja "Blic". I u suprotnom smeru u isto vreme došlo je do sudara dva vozila. Pet osoba je lakše povređeno.

Prema rečima očevidaca do oba sudara je došlo maltene u istom trenutku i na istom mestu, samo u suprotnim pravcima, a glavni krivac bio je gusti dim, koji je nastao zbog paljenja smeća u obližnjem nehgijenskom naselju.

Nesreće su se odigrale oko 200 metara od nadvožnjaka koji vodi za Žarkovo, a u pravcu ka Adi je došlo do lančanog sudara četiri vozila, i to pošto se prvo vozilo na sred kolovoza zaustavilo sa “sva četiri“ zbog slabe vidljivosti. Ubrzo je naleteo još jedan automobil, koji je od siline udara bukvalno preleteo prvi i čudom se dočekao na točkove, a onda još dva koja su se zakucala otpozadi.

U suprotnom pravcu došlo je do sudara dva automobila, a povređena su trojica muškarca i dve žene. Sve povređene je preuzela Hitna pomoć, a na ovom delu puta nekoliko sati se saobraćaj odvijao usporeno.

Mladić star oko 24 godine zadobio je povrede lica, odnosno nosa i obe potkolenice, a ženska osoba stara oko 27 godina zadobila je povredu glave, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Žena stara oko 40 godina zadobila je povredu istezanje vrata, a muškarac star oko 52 godine zadobio je razderotinu lica, istakla je portparol Hitne pomoći.

Peta osoba, stara, takodje, oko 52 godine, zadobila je, kako se sumnja, prelom ključne kosti i povredu leve polovine grudnog koša, rekla je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.

Macura je dodala da su se u Beogradu sinoć dogodila još dva saobraćajna udesa u kojima su povredjene ukupno četiri osobe.

Oko 20.10 sati na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona muškarac star oko 31 godinu zadobio je kontuziju oba kolena, a muška osoba stara oko 26 godina razderotine obe šake, rekla je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 19.30 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Vojvodjanske muškarac star oko 55 godina zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a žena stara oko 28 godina povredu glave, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći do 06.00 časova u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: