Đaci izbodeni nožem van opasnosti

Učenici Škole za dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru, Dž.B. (18) i O.M. (18), koji su danas povređeni u tuči u školskom dvorištu, van životne su opasnosti.

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

15:01

Default images

Stanje napadnihih mladića je stabilno, saznaje radio Sto plus u Opštoj bolnici.

Njih dvojicu su oko podneva, u dvorištu škole, napali nepoznati mladići, koji su ih tokom tuče nekoliko puta uboli nožem.

Povređeni učenici, sa ubodnim ranama grudnog koša i leđa, hitno su prebačeni u novopazarsku Opštu bolnicu gde su operisani i sada se nalaze van životne opasnosti.

Policija je identifikovala počinioce i za njima intenzivno traga, a još uvek nije poznat razlog zbog kojeg su oni napali srednjoškolce.

U toku napada, dežurni policajac nije bio u dvorištu Sskole za dizajn tekstila i kože, već u ulici u kojoj se, pored ove, nalaze još jedna osnovna i dve srednje škole koje on pokriva.

Direktor Sskole za dizajn tekstila i kože Meho Camović izjavio je da povređeni učenici nisu do sada pravili nikakve probleme i da se radi o solidnim đacima.

"Jedan od njih je našu školu prošle godine predstavljao na Međunarodnom sajmu tekstila u nemačkom Dizeldorfu", rekao je Camović.

Ove godine se u Novom Pazaru desilo nekoliko slučajeva vršnjačkog nasilja u kojima su korišćeni noževi, ali i vatreno oružje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: