Snimak prebijanja Vučićevog brata

Snimak incidenta u kojem su pripadnici Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića, objavio je kanal N1.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

18:42

Default images

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su pripadnici Žandarmerije pretukli njegovog brata Andreja Vučića i dva pripadnika obezbeđenja.

Vučić je rekao da je došlo do "prekoračenja ovlašćenja", da su njegov brat i pripadnici njegovog obezbeđenja zadobili teže povrede, ali da neće biti privatnog gonjenja, kao i da se komandant Žandarmerije Milenko Božović izvinio.

Premijer je naveo i da su u pratnji njegovog brata bili pripadnici njegovog obezbeđenja. Naveo je i da se Žandarmerija izvinila zbog napada.

Ministar unutrasnjih poslova Nebojša Srefanović i direktor policije Milorad Veljović zaprepašćeni su snimkom koji je emitovan u medijima, a na kojem se vidi prebijanje Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića i dvojice pripadnika Vojske Srbije.

Oni su, u izjavi dostavljenoj Tanjugu, istakli da će se preduzeti svi potrebni koraci, kako se ovakvi brutalni napadi, više nikada ne bi dogodili u policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

393 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: