Tokom Parade ponosa 15 privedenih

Tokom održavanja Parade ponosa policija je privela 15 osoba, rečeno je za B92 u MUP-u Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

17:56

Default images

Sve osobe su privedene kod sudije za prekršaje i sve su po hitnom postupku osuđene na novčane kazne.

Kod privedenih su pronađene baklje, palice, noževi, a neki od njih nisu imali lična dokumenta.

Policija i demonstranti protiv Parade ponosa danas su se sukobili na nekoliko lokacija u gradu, ali nije bilo značajnijih incidenata.

Danas je zabeleženo nekoliko incidenata, koje je policija uspela da spreči. Tokom dana zabeležen je i incident za koji se ne zna da li je povezan sa Prajdom, kada su privedena dvojica muškaraca, od kojih je jedan pretio policiji puškom.

Grupa navijača zapalila je oko 13:40 autobus u Južnom bulevaru, a u incidentu, na sreću, nije bilo povređenih.

Pripadnici Žandarmerije pretukli su brata premijera Aleksandra Vučića i trojicu pripadnika obezbeđenja, potvrđeno je za B92.

Premijer Vučić je, upitan o tom incidentu, potvrdio da je njegov brat povređen u sukobu sa pripadnicima Žandarmerije, ali je rekao da je ta priča završena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: