Polica povredila ženu u prodavnici

Neimenovana žena zadobila je povrede u prodavnici “Maksi“ u Pančevu pošto se prethodno srušila drvena polica sa voćem.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:48

Default images

Kako prenose “Večernje novosti“, pozivajući se na lokalni list “Pančevac“, u ponedeljak ujutru u samoposluzi u naselju Sodara na ženu je pala drvena polica, pomoć joj je ukazana u Opštoj bolnici u Pančevu gde je konstatovano da nije zadobila teže povrede.

“Prema informacijama koje sam dobio od članova naše ekipe koja je intervenisala nakon telefonskog poziva iz tog objekta, na nju je pala drvena polica s voćem koja se odvalila. Ne znam da li je polica direktno udarila ženu, ali je ona, u želji da izbegne udarac, ustuknula, zakoračila unazad i onda pala na leđa. Zbog toga je zadobila povrede leđa, desne noge i leve ruke. Doktor koji je bio u našoj ekipi pretpostavlja da je imala prelom leve ruke. Da li je to tačno, može da kaže ortoped, jer je žena odmah nakon te nesreće prebačena na Ortopedsko odeljenje Opšte bolnice“, izjavio je dr Miroslav Tepšić, načelnik Hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: